Partiisinpalasen keittiössä kokkaa ja leipoo kotihiiri luovalla otteella ja suurella sydämellä
sunnuntai 1. helmikuuta 2015
Serkkukekkerit
Perinteisissä äidin puolen serkkujen kekkereissä oli tällä kertaa ruuaksi ranskalaisia makuja. Lähtökohta on, että tehdään yhdessä hyvää ruokaa, joka saa olla vähän vaativampaakin. Ja yleensä tehdään myös jotakin, jota ei ole ennen kokeiltu.
Pääruuaksi valmistettiin kukkoa punaviinissä. Pata sai kypsyä leivinuunissa sillä aikaa, kun valmistimme muita ruokalajeja. Lisäkkeenä oli maalaisleipää, keitettyjä perunoita ja papuja. Salaatiksi oli vihersalaattia, oliiveja, kirsikkatomaatteja, paprikaa,aurinkokuivattua tomaattia, leipäkrutonkeja ja valkosipulivinaigrette. Jälkiruuaksi nautittiin Tarte tatin tuorejuustokerman kera.
Iltateellä söimme salaatin kera pizzapuusteja ja tyrnipiirasta, joten silloin meni jo maiden rajat iloisesti sekaisin :) .
Kylläpäs meillä oli taas mukavaa! Kiitos kaikille!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos, ihanaa kun kommentoit!