Partiisinpalasen keittiössä kokkaa ja leipoo kotihiiri luovalla otteella ja suurella sydämellä
sunnuntai 23. elokuuta 2015
Kalasoppa
Lohi keitto 5 litran katttilaan
10 perunaa
4 porkkanaa
2 sipulia
1 nippu tilliä
800g kalaa
suolaa, pippuria, vettä
2 dl kuohukermaa
* Kuori ja paloittele kasvikset kattilaan
* Lisää vettä niin että se peittää 3/4 kattilasta, keitä kasviksia 15 min
* Perkaa ja paloittele kala, suolaa ja pippuroi palat ja laita ne keitton kypsymään. hienonna tilli ja lisää se keittoon. Anna kiehua kunnes kala ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää kerma, sekä suolaa ja pippuria kunnes saat keitosta hyvän makuista. Sekoita muutaman kerran ja aseta tarjolle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos, ihanaa kun kommentoit!